20-45 jaar
Leeftijd
12 t/m 19 jul
Reisdatum
96.07
Reisnummer

VOOR EEN ZONNIGE VAKANTIE IN EIGEN LAND MOET JE IN ZEELAND ZIJN. KILOMETERS KUST, GEZELLIGE DORPJES EN HEEL VEEL ACTIVITEITEN OM UIT TE KIEZEN: OP HET EILAND WALCHEREN VIND JE ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN HEERLIJKE VAKANTIE.

We verblijven in een groot vakantiehuis in Westkapelle. Het huis deed ooit dienst als kazerne, dat kun je nog zien aan het ruime terrein eromheen. We kunnen barbecueën in de tuin, in de zon zitten op ons terras of een wandeling maken naar het dorp. Het huis ligt bovendien vlak bij de vuurtoren van Westkapelle.

Aan de kust bij Westkapelle heb je vaak mooie golven omdat je aan de kop van het eiland staat. De golven slaan tegen de zeedijk die het land beschermt. Hier zie je hoeveel kracht het water kan hebben. Langs de vloedlijn kunnen we op zoek naar de schatten die de zee terug aan land heeft gebracht. Met een strandrolstoel is het strand voor iedereen bereikbaar. Met een bal, of met het maken van een zandkasteel kunnen wij ons hier uren vermaken.

We kunnen ook een van de Zeeuwse steden zoals Veere bezoeken. Hier werd vroeger gehandeld in onder andere Schotse schapenwol. De grote huizen, de brede toren en de imposante kerk laten zien dat dit een welvarende stad was. Nu kunnen wij zelf handelen, we kopen een ijsje of nemen koffie met een Zeeuwse bolus op een van de vele terrasjes. Kortom: dit wordt een week lang genieten op z’n Zeeuws.

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Bedlinnen Begeleidingskosten €360,-
Reisbegeleiding
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
Evt. gebruik maken van een rolstoel of rollator
Toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
Evt. verpleegkundige zorg nodig hebben