50 jaar en ouder
Leeftijd
3 t/m 7 sept
Reisdatum
5
Begeleiding

Kilometers kust, mooie natuur en gezellige dorpjes: op het Zeeuwse eiland Walcheren vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. De wind in je haren en de zon op je gezicht, dit wordt een midweek Zeeuws genieten.

We verblijven in een groot vakantiehuis in Westkapelle, een dorpje op het eiland Walcheren. Het huis deed ooit dienst als kazerne, dat kun je nog zien aan het ruime terrein er omheen. Deze week nemen we de tijd om samen lekkere maaltijden te bereiden. We kunnen barbecueën in de tuin, in de zon zitten op ons terras of een wandeling maken naar het dorp. Het huis ligt bovendien vlak bij de vuurtoren van Westkapelle.

 

Aan de kust van Westkapelle heb je vaak mooie golven omdat je aan de kop van het eiland staat. Met een strandrolstoel is de zee voor iedereen bereikbaar. Na al die zilte zeelucht heb jij misschien wel zin in een ‘vette hap’. Vlak bij het strand vind je een ambachtelijke friet- en viskraam, waar je een lekker patatje of vers visje kunt eten; een goede afsluiting van een heerlijke dag!

Vlakbij onze accommodatie ligt de Westkapelse Kreek; een prachtig natuurgebied waar je een mooie wandeling kunt maken. Een bezoek aan Middelburg behoort ook tot de mogelijkheden. Bewonder het oude stadhuis, loop onder de Koepoort door of eet een ijsje op het gezellige marktplein. Kortom: het belooft een heerlijk ontspannen midweek te worden.

INCLUSIEF Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse

Verblijf in het vakantiehuis

Overnachting in 2- en 3-persoonskamers

Maaltijden

Begeleidingskosten € 300,-

Reisbegeleiding

EXCLUSIEF Vervoer van huis naar de opstapplaats
Toeslag 1-persoonskamer € 79,-
Bedlinnen € 7,50
Excursies € 50,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 deelnemers
Aantal dagen5
LandNederland
Reisnummer86.31
Rolstoelen3

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling kunnen maken

Evt. binnen- en buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rollator

Bij de ADL-verzorging hulp nodig hebben

Evt. verpleegkundige hulp nodig hebben

Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust