vanaf 40
Leeftijd
4 t/m 11 aug
Reisdatum
36.29
Reisnummer

Met kilometers zandstrand en een mooie branding zijn er maar weinig bestemmingen in Nederland die in zonuren kunnen tippen aan Zeeland. Voel hier de wind in je haren, luister naar het ruisen van de zee en proef het zout op je lippen. In Zeeland geniet je met alle zintuigen! We verblijven in een mooi vakantiehuis bij Burgh-Haamstede.

Ons vakantiehuis bestaat uit twee delen die met een grote serre aan elkaar zijn verbonden. Hier kunnen we genieten van rust en veel ruimte in én om het huis. In de tuin staat hier en daar nog een oude appel- of perenboom.  Dit is een perfecte uitvalsbasis voor onze activiteiten.

Vanuit ons huis lopen we zo het duingebied bij Westenschouwen in. Als je goed luistert hoor je ook hier het ruisen van de zee en het gefluit van vogels. Op het strand kan je natuurlijk je handdoekje uitspreiden en gaan zonnebaden, maar weet je dat hier nog veel meer te  beleven is? We dagen je uit voor een actieve dag op het strand en bij de zee.

De Zeeuwse kust is de ideale plek om te struinen langs de vloedlijn. Ontdek daar de schatten van de zeebodem in schelpen of andere voorwerpen die hier zijn aangespoeld.

Na inspanning is het heerlijk om even bij te komen op een van de vele terrasjes aan het strand of in een van de gezellige dorpen in de buurt. Als het donker wordt, schijnen de lampen van de Westerlichttoren over de zee en het land, wel tot dertig zeemijlen ver. Misschien zie je ze wel vanuit jouw slaapkamerraam.

‘s Avonds genieten we als het kan van een kleurrijke zonsondergang. Welkom in zonnig Zeeland! 

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €456,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €219,-
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma
Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)

Op vakantie naar Nederland. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Gehandicapten reizen 2023 Zeeland 2
DSCN2227
DSCN2153
huis zeeland vakanties verstandelijke beperking