vanaf 18
Leeftijd
7 t/m 14 jul
Reisdatum
36.07
Reisnummer

Een azuurblauwe zee, goudgele stranden en witte huizen verspreid over het eiland. Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Naast dat de zon veel schijnt zal je ook merken dat het er bijna altijd een beetje waait. Wordt het je toch te warm, dan neem je gewoon een duik in het zwembad bij onze vakantievilla. Dit eiland heeft alles in huis voor een heerlijke zonvakantie.

Onze vakantievilla staat vlakbij het dorpje Lajares aan de noordkant van het eiland. Een groot terras met een privé zwembad, maken dat jij je hier meteen thuis zult voelen.

Op dit eiland kunnen we alle kanten op. Rijden we naar het oosten, dan vinden we het vissersdorpje El Cotilo aan de kust. Het westen brengt ons meer aan de beloofde goudgele stranden. Vanuit ons huis gezien noordwaarts ligt de toeristische stad Corralejo met een mooie, oude haven en heel veel gezellige winkeltjes en marktkramen.

Als wij zeggen twee bulten, lange poten en een harige vacht, dan weet jij welk vervoersmiddel hier ook op je wacht. Schommelend op de rug van een kameel trekken we door een beroemd natuurpark met lange zandduinen. Ze zeggen dat deze zijn ontstaan door het Saharazand dat overwaait uit Afrika.

Op de route naar het zuiden komen we leuke oude dorpjes tegen: Bentancuria of Vega de Rio Palmes bijvoorbeeld, met hun eeuwenoude kerkjes. Onderweg passeren we verschillende ‘miradors’, prachtige uitzichtpunten. Op de warmste momenten van de dag zoeken we bescherming en verkoeling aan zee of toeren we rond in onze met airco gekoelde auto’s. Dit wordt een coole  zonvakantie.

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Bed- en badlinnen
Begeleidingskosten €600,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandSpanje

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
Goed tegen warmte kunnen
Lange dagen kunnen reizen

Gehandicapten reizen 2023 Fuerte Ventura 4
Gehandicapten reizen 2023 Fuerte Ventura 3
Gehandicapten reizen 2023 Fuerte Ventura 5
Gehandicapten reizen 2023 Fuerte Ventura
Gehandicapten reizen 2023 Fuerte Ventura 2