vanaf 18
Leeftijd
10 t/m 17 aug
Reisdatum
46.39
Reisnummer

Onze reis gaat naar het zuiden van Frankrijk vlakbij de Middellandse zee. Deze omgeving heeft mooie oude steden zoals de eeuwenoude vestingstad Carcassonne. We kunnen ons ook vermaken in een dierentuin of museum over dinosauriërs. Genoeg dat we kunnen doen, maar we wisselen af met rustige dagen. Uiteraard gaan we ook genieten van het strand en de zee, oftewel zwemkleding mee!

Ons Franse vakantiehuis, omringd met planten, staat net buiten de stad Béziers. Rondom het huis zijn er meerdere terrassen vanaf waar je kan genieten van prachtige uitzichten. Om bij het zwembad te komen moeten we een paar trappen af, maar dan kan je lekker genieten!

Kilometers zandstrand zo ver als je kan kijken, kies maar een plekje! Naast zwemmen in zee is er ook een waterpark in de buurt met gave glijbanen. Willen we naar een stad dan is Béziers een aanrader. Het is een van de oudste nog authentieke Franse steden. We kunnen daar de Saint-Nazaire kathedraal bezoeken of we maken een wandeling door de binnenstad. We wisselen de uitstapjes af met chillen bij het zwembad. Of we kiezen voor een rustig uitje, zoals een rondje met een toeristentrein langs de kust. ’s Avonds maken we samen een lekkere maaltijd in ons vakantiehuis en spelen we een spelletje op het terras tot de zon onder gaat. Ga je mee naar zonnig Zuid-Frankrijk?

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €600,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €179,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Een afwisseling willen tussen excursies en ontspannen. Je kan en wil soms 2 uur wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Striped,Umbrellas,On,The,Beach,,Facing,The,Ocean,,Biarritz,,France
Zuid Frankrijk Beziers
Algemeen Deelnemer foto zwembad
Algemeen Groepsfoto aan mediterraanse zee
Zuid Frankrijk Carcasonne (vakantiefoto)
Zuid Frankrijk foto 1
Zuid Frankrijk foto 2
Zuid Frankrijk foto 3
Zuid Frankrijk foto 4