20+
Leeftijd
14 t/m 21 sep
Reisdatum
96.38
Reisnummer

KILOMETERS KUST, DUIZENDEN EILANDJES EN EEN ZON DIE ALTIJD SCHIJNT: KROATIË IS EEN VAKANTIEPARADIJS! NEEM EEN DUIK IN DE ADRIATISCHE ZEE, SLENTER DOOR OEROUDE STADJES EN LAAT JE VERRASSEN DOOR EEN BETOVERENDE ZONSONDERGANG. DIT IS KROATIË OP Z’N BEST.

We verblijven in een groot vakantiehuis aan de Zuid-Kroatische kust. Vanaf het balkon heb je een schitterend uitzicht over de omgeving: de rode daken van het dorp, de witte kiezelstrandjes en de knalblauwe zee natuurlijk! In een warm land als Kroatië móet je af en toe even kunnen afkoelen; daarom heeft dit huis een eigen zwembad. Gelukkig is er ook voldoende schaduw op ons terras: een goede plek om samen te eten of een spelletje te doen.

Langs ons appartement slingert een weggetje de heuvel af naar beneden. Het brengt je naar de havensteden Trogir en Split. Vroeger woonden hier Grieken, Romeinen en later ook Italianen. Die wilden allemaal laten zien hoe rijk en knap ze waren. Daarom bouwden ze de prachtigste paleizen, kerken en villa’s. Deze kun je nu nog steeds bewonderen!

Heb je even genoeg van de drukte van de stad? Dan strijken we neer op een bankje aan de boulevard. Overal om ons heen staan palmbomen te wuiven: je krijgt er een écht vakantiegevoel van. Even verderop ligt een ophaalbrug. Die brengt je naar het eiland Čiovo. Daar vind je talloze kiezelstrandjes: de perfecte plek voor een frisse duik. Geniet van een ontspannen vakantie in zonnig Kroatië!

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-en 3-persoonskamers
Bedlinnen Maaltijden
Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Toeslag 1-pers. kamers € 99,-
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandKroatië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een actief reisprogramma willen
 Goed tegen de warmte kunnen
 Zonder hulp een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
 Lange dagen kunnen reizen