20+
Leeftijd
10 t/m 17 aug
Reisdatum
2
Begeleiding

De Bodensee is een meer van wel 63 kilometer lang. Het verbindt de landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met elkaar. Bij dit bijzondere drielandenpunt gaan wij op kampeervakantie. Zwemmen, varen en zonnebaden, dit wordt een reis voor waterratten!

We verblijven op een gezellige camping in een voormalige boomgaard. De bomen geven voldoende schaduw op warme dagen. Vanaf de kampeerplek is het maar een klein stukje lopen naar ons eigen strand. Hier kan je kilometers ver over het water staren.

We nemen de tijd om in, op of onder het water de omgeving te verkennen. Of we nu zelf gaan roeien, ons voort laten blazen door de wind of aan boord stappen bij een van de rondvaartboten; op het meer kunnen we heerlijk uitwaaien. Misschien nemen we, met duikbril en snorkel, zelfs een kijkje onder water om daar de mooiste vissen te zien zwemmen.

Op het strand kunnen we heerlijk uitrusten of misschien wel barbecueën. De volgende dag bezoeken we een van de sfeervolle steden in de omgeving of trekken we verder het binnenland in om op een bergtop te genieten van het uitzicht.

Onze camping bevindt zich op ongeveer tien uur reizen vanaf de opstapplaats. We zullen vroeg in de ochtend vertrekken en houden onderweg regelmatig pauze. Trek je er graag op uit? En vind je het leuk om te kamperen? Dan past deze vakantie helemaal bij jou!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf op een camping
Overnachting in een 2-persoonstent Maaltijden
Begeleidingskosten € 288,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonstent €
Excursies € 85,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleidersreisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandZwitserland
Reisnummer86.23

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een wandeling van 1 uur kunnen maken

ADL-zelfstandig zijn

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Houden van kamperen en het buitenleven