20-45 jaar
Leeftijd
18 t/m 25 aug
Reisdatum
2
Begeleiding

De hoogste bergen van Europa vind je in Zwitserland. De besneeuwde toppen zijn bijzonder om te zien. Wandelpaadjes voeren langs beekjes, bloemenvelden en boerendorpjes. Het is steeds weer een verrassing wat er op je pad komt. In de Zwitserse bergen raak je nooit uitgekeken!

Het Saastal is omgeven door machtige bergen. Tussen die hoge toppen lijkt ons vakantiehuis maar klein. Toch bestaat het uit meerdere verdiepingen. Op de eerste en tweede verdieping van het huis bevinden zich de slaap- en badkamers. Ontbijten doen we beneden, in de ruime eetzaal. Ook is er een gezellige ruimte waar je een potje tafelvoetbal of pingpong kunt spelen.

In deze omgeving kun je heerlijk wandelen over bergpaadjes en alpenweiden. Vanuit het dorp brengt de kabelbaan ons zo naar de bergtop. Daar ligt sneeuw die nooit smelt, zelfs niet in de zomer! Je hebt hier een prachtig uitzicht op de gletsjer, een dik pak sneeuw dat langzaam in ijs is veranderd. Het ijs is zó dik, dat er zelfs een tunnel in is gemaakt. Zo kun je de gletsjer ook van binnen bewonderen.

Vlak bij ons vakantiehuis ligt het dorpje Saas-Grund. Eén keer per week is er hier markt. Dan kunnen we kennismaken met de Zwitserse klederdracht. Weet je dat hier wel drie verschillende talen gesproken worden? En dat de koeien in de bergen niet voor niets een bel dragen? Dat ontdek je allemaal tijdens deze vakantie.

INCLUSIEF Vliegticket

Vervoer ter plaatse

Verblijf in het vakantiehuis

Overnachting in 2-persoonskamers

Bedlinnen

Maaltijden

Begeleidingskosten € 432,-

EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 84,-
Excursies € 90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandZwitserland
Reisnummer86.29

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een bergwandeling kunnen maken
Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
Veel willen zien en ondernemen
Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig
Begeleiding: 1 reisbegeleider voor 3 deelnemers