Ik wil een vakantie boeken met een voucher, hoe gaat dat?

Als jij in verband met corona een voucher hebt ontvangen van Adios Reizen dan kun je deze nu gebruiken om een vakantie voor 2021 mee te boeken en betalen. Je kunt dit aangeven op je aanmeldingsformulier, maar ook bij onze administrate is bekend wie welk voucher heeft ontvangen.

Het bedrag op jouw voucher is het bedrag dat je sowieso meeneemt naar je nieuwe boeking. We rekenen zelfs geen extra boekingskosten als je nu een nieuwe reis boekt. Daarnaast hebben we goed nieuws voor mensen die via ons een reis- of annuleringsverzekering hebben afgesloten bij Allianz Global Assistance voor hun geannuleerde reis. Deze verzekering(en) mag je ook meenemen naar je nieuwe boeking. Je hoeft dus geen nieuwe verzekering af te sluiten.

Als jouw nieuwe reis goedkoper is dan het bedrag van je voucher, (en verzekeringen) dan betalen wij dit aan je terug binnen 14 dagen nadat je de factuur van ons hebt ontvangen. Is de door jou gekozen reis duurder dan dit bedrag dan verwachten wij dat je dit binnen 14 dagen aan ons betaald.