Waar is de opstapplaats voor mijn vakantie?

Adios Reizen zorgt voor vervoer tijdens de reis. De meeste reizen worden gemaakt met minibusjes voor acht personen. Voor de reizen in Nederland spreken we in principe af op de plaats van bestemming. Als het mogelijk is wordt er een opstapplaats voor deelnemers afgesproken. De opstapplaatsen zijn één of twee centrale plaatsen in Nederland die op de route liggen. Deze opstapplaatsen worden bekend gemaakt in de reisleidersbrief die je acht weken voor vertrek ontvangt.

Voor de reizen met minibusjes naar het buitenland wordt er altijd een opstapplaats voor deelnemers afgesproken. Meestal is dit op één of twee centrale plaatsen in Nederland die op de route liggen. Deze opstapplaatsen worden bekend gemaakt in de reisleidersbrief die je acht weken voor vertrek ontvangt. Vanaf de opstapplaats(en) reizen we door naar onze bestemming in het buitenland.

Voor de vliegreizen verzamelen we op de luchthaven, meestal is dit Schiphol. Voor de treinreis naar Berlijn spreken we af op Amersfoort Centraal Station. Ook voor deze reizen ontvang je meer informatie over de tijd en plaats van verzamelen, ongeveer acht weken voor vertrek.