Wat betekent het dat het vervoer naar het vakantiehuis niet is inbegrepen? (Bestemming in Nederland)

Voor de reizen in Nederland spreken we in principe af op de plaats van bestemming. Van de reisbegeleiders krijg je een aantal weken van te voren te horen hoe laat je bij het vakantiehuis verwacht wordt. Meestal is dit aan het einde van de middag.

Als het mogelijk is wordt er een opstapplaats voor deelnemers afgesproken. De opstapplaatsen zijn één of twee centrale plaatsen in Nederland die op de route liggen. Deze opstapplaatsen worden bekend gemaakt in de reisleidersbrief. Gezien de (bagage)ruimte in onze busjes is het niet altijd mogelijk dat iedereen vanaf de opstapplaats met het busje mee kan rijden.

Voor de reizen met minibusjes naar het buitenland wordt er altijd een opstapplaats voor deelnemers afgesproken. Meestal is dit op één of twee centrale plaatsen in Nederland die op de route liggen. Vanaf dit opstappunt is het vervoer bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie over de reis naar jouw vakantiehuis en de opstapplaats lees je in de brief van de reisleiders die je vier weken voor vertrek ontvangt.