Wie is Adios Reizen?

Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op vakantie kunnen gaan. Adios Reizen staat voor: samen op reis, onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen, actieve vakanties en betrokken reisbegeleiders.

Ilse is onze productmanager, zij speurt het wereldwijde web af voor de leukste bestemmingen. Waar gaan we heen, wat gaan we daar doen en hoe komen we op onze bestemming? Zij maakt de draaiboeken en zorgt dat alles geregeld is voor vertrek.

Hanneke en Lisanne regelen het vervoer voor alle reizen. Daarnaast verwerken ze alle aanmeldingsformulieren en stroomt de mailbox vol met vragen. Met veel enthousiasme zorgen zij ervoor dat jij bij de juiste reis terechtkomt.

Daan is degene die zorgt voor de werving en selectie van onze reisbegeleiders. Een reis kan pas écht vertrekken als ook het begeleidende team compleet is. Een uitdagende klus om alle poppetjes op de juiste plaatsen te krijgen. We hebben ieder jaar een startdag waarop de reisleiders een training krijgen. In de voorbereidingen voor iedere reis en elk team is Daan de contactpersoon, vraagbaak en het luisterend oor.

Natuurlijk worden we bij al onze werkzaamheden ondersteund door een leuk team van collega’s die werkzaam zijn bij Amarant Reizen of Outline Travel.