Wie is Adios Reizen?

Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op vakantie kunnen gaan. Daarom organiseren wij voor het 15-de jaar begeleide groepsreizen. Adios Reizen staat voor: samen op reis, onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen, actieve vakanties en betrokken reisbegeleiders.

Rianne is onze productmanager, zij speurt het wereldwijde web af voor de leukste bestemmingen. Waar gaan we heen, wat gaan we daar doen en hoe komen we op onze bestemming? Samen met Adee maakt zij de draaiboeken en zorgt dat alles geregeld is voor vertrek. Daarnaast ligt haar bureau regelmatig bedekt met aanmeldingsformulieren en stroomt de mailbox vol met vragen. Met veel enthousiasme zorgt zij ervoor dat jij bij de juiste reis terechtkomt.

Wiileke is degene die zorgt voor de werving en selectie van onze reisbegeleiders. Een reis kan pas écht vertrekken als ook het begeleidende team compleet is. Een uitdagende klus om alle poppetjes op de juiste plaatsen te krijgen. We hebben ieder jaar een startdag waarop de reisleiders een training krijgen. In de voorbereidingen voor iedere reis en elk team is Willeke de contactpersoon, vraagbaak en het luisterend oor.

Natuurlijk worden we bij al onze werkzaamheden ondersteun door een leuk team van collega’s die werkzaam zijn bij Amarant Reizen of Outline Travel.