Meld je hier aan voor het slotfeest 2019

als jij in de afgelopen maanden met Adios Reizen op reis bent geweest, ben je van harte welkom op onze Slotdag! Een feest van ontmoeting, tijd voor het bekijken van foto’s en een gezellig concert.

Wanneer? Zaterdag 5 oktober 2019

Waar?  De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE Houten

Hoe laat?   Vanaf half één tot half vijf ’s middags

PROGRAMMA

Vanaf 12.30 uur openen wij de deuren van ‘De Lichtboog’ voor jullie. Na een kopje koffie of thee in de hal kan je doorlopen naar de grote kerkzaal. Daar begint om 13.00 uur ons Slotfeest. We danken God voor alles wat hij heeft gegeven. We laten mooie foto’s zien en luisteren naar bijzondere reisverhalen van alle reizen. Jullie zitten als reisgroepen bij elkaar, zodat jij jouw reisgenoten kunt ontmoeten

OPENING JUBILEUMJAAR

In 2020 mogen wij vieren dat we 15 jaar reizen voor jullie organiseren. Ieder jaar opnieuw een feest, maar komend jaar nét even extra! We hebben een korte pauze rond twee uur. Bij aankomst, tijdens de pauze en na afloop is er koffie, thee of frisdrank te krijgen. Na deze pauze openen we het jubileumjaar 2020! Dan hoor je meer over jubileumreizen, bijzondere bestemmingen en feestelijke (dag)activiteiten.

CONCERT met Marcel Zimmer
Om van deze slotdag een écht feest te maken hebben we Marcel Zimmer gevraagd om met zijn band voor ons op te treden. We gaan samen zingen en luisteren naar leuke liedjes, mooie muziek en bekende meezingers.

Zorg dat je erbij bent! Meldt je nu nog aan voor deze gezellige middag.