10.000 of zelfs 11.000 redenen voor dankbaarheid!

Vakanties voor mensen met een handicap

Wat een fantastisch Slotfeest hadden we afgelopen zaterdag! Met een glimlach op ons gezicht kijken we terug op de reünie en het concert. Tijdens de reünie hebben we mooie foto’s gezien van alle reizen die afgelopen zomer zijn weggeweest. Leuke groepsfoto’s en grappige vakantiekiekjes. Met alle vakantieverhalen erbij werden het samen mooie herinneringen aan deze zomer. We hebben samen gezongen, gelachen en God gedankt voor alles wat Hij heeft gegeven. Het lied ‘10.000 redenen’ werd 11.000 redenen voor dankbaarheid!

Na de vakantiekiekjes gaf Elise Mannah een concert en nam ons nog eens mee op reis. Allerlei vakantie hoogtepunten kwamen voorbij. We zaten samen bij het kampvuur, hoorden een mop en zongen een lied. We dansten de polonaise en wandelden zo in het licht van Jezus. Daniël viel bijna in slaap op het podium en Esmeralda zong voor en met ons het Onze Vader. We hebben genoten en niet met mate!

Wat is het mooi om te zien dat alle deelnemers en begeleiders het een fantastisch slotfeest vonden! Wij kijken uit naar aankomend jaar!

Rianne van ADIOS Reizen