Christelijke vakanties voor mensen met een beperking

Adios Reizen

Adios Reizen is een reisorganisatie die al ruim 18 jaar groepsreizen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger. Meer weten over hoe de reizigers dit ervaren, lees hun eigen reisverhalen.

Onbezorgd op vakantie

Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Wil je een actieve reis of juist meer relaxen, wij hebben een reis voor jou! Om onbezorgd op vakantie te kunnen is begeleiding nodig. Onze reisbegleiders zijn enthousiaste vrijwilligers die passie hebben voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer een geweldige vakantie beleeft.

Onze naam ADIOS

De naam Adios betekent `met God´. Tijdens de vakantie nemen wij de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed. Adios Reizen is interkerkelijk; een ieder beleeft zijn geloof in God op een eigen manier. Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar door de Geest van God.  Ook als je niet christelijk bent ben je van harte welkom onze reizen!

Onze kernwaarden

Christelijke identiteit

Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van Adios Reizen! We nemen de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed.

Hart voor de doelgroep

Wij geloven in onbeperkt op reis gaan, met mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden jou een unieke reiservaring.

Persoonlijk contact

Met veel enthousiasme zorgen wij dat elke deelnemer bij de juiste reis terecht komt. Wij luisteren naar de wensen van de deelnemers en spelen in op hun vragen en behoeften.

Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen

Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met meer zorg. Wij hebben altijd een reis ‘speciaal voor jou’.

Gratis ‘Kennismakingsdag’ en ‘Reünie’

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten en begeleiders kennen tijdens onze Kennismakingsdag op zaterdag 1 juni 2024. Zo ga je relaxter op vakantie.
Na de reis kijken we samen terug op leuke reisbelevenissen, met de reünie op zaterdag 5 oktober 2024. Al die gezelligheid zit bij ons bij de prijs inbegrepen.

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom jij tot je recht. Je leert elkaar echt kennen als je met een groep van max. 15 personen op reis gaat. Tijdens vakanties ontstaan vaak nieuwe vriendschappen.

Betrokken en ervaren reisbegeleiders

Veel reisbegeleiders gaan al jaren met onze reizen mee. Zij kennen elkaar, de organisatie en vooral de deelnemers. Die ervaring en betrokkenheid kleurt de vakantie.

Iedere deelnemer een eigen begeleider

Weten wie je aan kunt spreken als je even ergens mee zit, maakt contact leggen nét even makkelijker. Onze reisbegeleiders zijn er speciaal voor jou!
Maak kennis met

Ons team

DSC09754

Ilse

Sprankelend, vriendelijk en vrolijk. Als Ilse binnenkomt, gebeurt er iets. Met haar positieve instelling en gezellige lach gaat de temperatuur op kantoor direct een graadje omhoog. Zelf lijkt ze daar weinig van te merken, want in de winter kun je haar uittekenen onder haar warme wollen omslagdoek. Ilse denkt het reisprogramma uit en gaat op zoek naar nieuwe bestemmingen. Van alle collega’s maakt Ilse de meeste kilometers. Vanuit Zwolle tuft ze drie keer per week naar het midden van het land. Maar zoals alles doet ze ook dit zonder mopperen. Opladen doet ze als ze zingt met haar geliefde koor. Na een lange tijd zonder optredens, geniet ze ervan nu concreet weer ergens naar toe te kunnen werken. Iemand nog een leuk koor nodig met Kerst?
Lisanne

Lisanne

Ilse heeft omslagdoeken, Lisanne heeft kantoorsloffen. We zijn best normaal bij Adios, hoor. Maar we houden wel het allermeest van de zomer. En zeg je zomer, dan zegt Lisanne: treinen! Reizen met de trein is wat ze het allerliefste doet. Samen met haar man heeft ze al heel wat treintripjes gemaakt en Parijs is hun lievelingsstad. Daar zijn ze al zo vaak geweest dat het voelt als thuiskomen. Een buitenlandse bestemming waar Lisanne ook gelukkig van wordt, is de supermarkt. Boodschappen doen in de Duitse Aldi, ze vindt het een echt uitstapje. Naast reislustig is Lisanne behulpzaam, zorgzaam, vriendelijk en slim. Mooie eigenschappen, waarmee ze helemaal op haar plaats is in ons team!
Hanneke1

Hanneke

Bel je naar ons kantoor, grote kans dat je Hanneke aan de lijn krijgt. Ze geeft je met alle plezier advies over welke reis het beste bij jou past. Naast het werk voor Adios Reizen, werkt Hanneke ook voor onze ‘zus’ Amarant Reizen. Zelf vindt ze reizen ook heel leuk. Zo is ze op rondreis geweest door Cuba. En samen met haar man en hun hond Justy gaat ze er regelmatig op uit met hun camper. In haar vrije tijd is Hanneke graag buiten op haar mountainbike of zorgt ze voor de groenten en kruiden in haar moestuin. Bel gerust naar Adios Reizen als je vragen hebt, Hanneke helpt je graag en heeft altijd wel tijd voor een kort kletspraatje.