Christelijke vakanties voor mensen met een beperking

Adios Reizen

Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al ruim 15 jaar begeleide groepsreizen!  Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Meer weten over hoe de reizigers dit ervaren, lees hun eigen reisverhalen.

Onbezorgd op vakantie

Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Om onbezorgd op vakantie te kunnen is begeleiding nodig. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft.

Onze naam ADIOS

De naam Adios betekent `met God´. Ook tijdens de vakantie nemen wij de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed. Adios Reizen is interkerkelijk, we beleven ons geloof in één God, ieder op een eigen manier. Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar door de Geest van God. Samen geloven, ook tijdens de vakantie, dat is de kracht van Adios Reizen!

Onze kernwaarden

Christelijke identiteit

Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van Adios Reizen! We nemen de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed.

Hart voor de doelgroep

Wij geloven in onbeperkt op reis gaan, met mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden jou een unieke reiservaring.

Persoonlijk contact

Met veel enthousiasme zorgen wij dat elke deelnemer bij de juiste reis terecht komt. Wij luisteren naar de wensen van de deelnemers en spelen in op hun vragen en behoeften.

Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen

Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met meer zorg. Wij hebben altijd een reis ‘speciaal voor jou’.

Gratis ‘Kennismakingsdag’ en ‘Reünie’

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten en begeleiders kennen tijdens onze Kennismakingsdag op zaterdag 17 juni 2023. Zo ga je relaxter op vakantie.
Na de reis kijken we samen terug op leuke reisbelevenissen, met de reünie op zaterdag 7 oktober 2023. Al die gezelligheid zit bij ons bij de prijs inbegrepen.

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom jij tot je recht. Je leert elkaar echt kennen als je met een groep van max. 15 personen op reis gaat. Tijdens vakanties ontstaan vaak nieuwe vriendschappen.

Betrokken en ervaren reisbegeleiders

Veel reisbegeleiders gaan al jaren met onze reizen mee. Zij kennen elkaar, de organisatie en vooral de deelnemers. Die ervaring en betrokkenheid kleurt de vakantie.

Iedere deelnemer een eigen begeleider

Weten wie je aan kunt spreken als je even ergens mee zit, maakt contact leggen nét even makkelijker. Onze reisbegeleiders zijn er speciaal voor jou!
Maak kennis met

Ons team

foto adee

Adee

Met de komst van Adee kwamen er Zuid-Afrikaanse invloeden ons kantoor binnen waaien. Ze brengt levens- en reiservaring mee uit verschillende landen en culturen.
Adee heeft de schone taak om Adios Reizen steeds meer bekend te maken bij onze doelgroep. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de organisatie van alle reizen, naar binnen- en buitenland.
Reizen doet Adee graag en ze gunt dat een ander ook. Met haar enthousiasme steekt ze anderen aan om ook mee op reis te gaan. Er zijn nog zoveel mogelijkheden voor mensen met een verstandelijke beperking die op reis willen gaan!
Ook van kleine dingen kan Adee genieten, zoals een lekker kopje cappuccino, een wandel- of fietstocht of een mooi boek.
Hanneke1

Hanneke

Bel je naar ons kantoor, grote kans dat je Hanneke aan de lijn krijgt. Ze geeft je met alle plezier advies over welke reis het beste bij jou past. Naast het werk voor Adios Reizen, werkt Hanneke ook voor onze ‘zus’ Amarant Reizen. Zelf vindt ze reizen ook heel leuk. Zo is ze op rondreis geweest door Cuba. En samen met haar man en hun hond Justy gaat ze er regelmatig op uit met hun camper. In haar vrije tijd is Hanneke graag buiten op haar mountainbike of zorgt ze voor de groenten en kruiden in haar moestuin. Bel gerust naar Adios Reizen als je vragen hebt, Hanneke helpt je graag en heeft altijd wel tijd voor een kort kletspraatje.
Rushil 1

Rushil

Rushil draagt zorg voor het vinden van vrijwilligers die onze reizen begeleiden en is content creator bij Adios Reizen. Het enthousiasme van de reisbegeleiders maakt elke werkdag tot een feestje. Samen met hen stemt hij alles af wat nodig is voor een (mid)week(end) op pad. Naast zijn werk bij Adios Reizen is Rushil bezig met het leiden van zijn eigen discipleschap school in kunst. Hij zet zijn artistieke ervaring in om het evangelie te delen doormiddel van videografie en dans. Zijn passie voor buitenlandse reizen broeit in zijn hart, het kan niet ver genoeg en lang genoeg. Wie weet kom je hem wel tegen op één van onze reizen.