Christelijke vakanties voor mensen met een handicap

Adios Reizen

ADIOS Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen!  Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. ADIOS Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Meer weten over hoe de reizigers dit ervaren, lees hun eigen reisverhalen.

Onbezorgd op vakantie

Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Om onbezorgd op vakantie te kunnen is begeleiding nodig. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft.

Onze naam ADIOS

De naam ADIOS betekent `met God´. Ook tijdens de vakantie nemen wij de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed. ADIOS Reizen is interkerkelijk, we beleven ons geloof in één God, ieder op een eigen manier. Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar door de Geest van God. Samen geloven, ook tijdens de vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen!

Onze kernwaarden

Christelijke identiteit

Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen! We nemen de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed.

Hart voor de doelgroep

Wij geloven in onbeperkt op reis gaan, met mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden jou een unieke reiservaring.

Persoonlijk contact

Met veel enthousiasme zorgen wij dat elke deelnemer bij de juiste reis terecht komt. Wij luisteren naar de wensen van de deelnemers en spelen in op hun vragen en behoeften.

Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen

Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met meer zorg. Wij hebben altijd een reis ‘speciaal voor jou’.

Gratis ‘Ontmoetingsdag’ en ‘Reünie’

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten en begeleiders kennen tijdens onze Ontmoetingsdag. Zo ga je relaxter op vakantie. Na de reis kijken we samen terug op die heerlijke vakantie. Al die gezelligheid zit bij ons bij de prijs inbegrepen.

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom jij tot je recht. Je leert elkaar echt kennen als je met een groep van max. 15 personen op reis gaat. Tijdens vakanties ontstaan vaak nieuwe vriendschappen.

Betrokken en ervaren reisbegeleiders

Veel reisbegeleiders gaan al jaren met onze reizen mee. Zij kennen elkaar, de organisatie en vooral de deelnemers. Die ervaring en betrokkenheid kleurt de vakantie.

Iedere deelnemer een eigen begeleider

Weten wie je aan kunt spreken als je even ergens mee zit, maakt contact leggen nét even makkelijker. Onze reisbegeleiders zijn er speciaal voor jou!
Maak kennis met

Ons team

[lvca_team per_line=”3″][lvca_team_member member_name=”Rianne” member_details=”Ik ben Rianne en speur het wereldwijde web af voor de leukste bestemmingen speciaal voor jou! Zo maak ik de draaiboeken en zorg ik dat alles geregeld is met de accommodaties en het vervoer. Met veel enthousiasme zorg ik dat jij bij de juiste reis terechtkomt. Mijn bureau ligt regelmatig vol met aanmeldingsformulieren en brieven. Want iedereen is welkom bij ADIOS Reizen.

Als ik even niet werk, ben ik graag buiten in de natuur. Lekker wandelen, fietsen of fotograferen. Thuis op de bank lees ik graag een boek. Ook eten koken is voor mij een hobby.

Het verschil tussen links en rechts is mij om het even en zonder koffie komt er weinig uit, maar dat maakt het plezier dat ik in mijn werk heb er niet minder op!”][lvca_team_member member_name=”Sanne” member_details=”Mijn naam is Sanne en als 21 jarige ben ik de jongste van het ADIOS team. Maar wat zegt leeftijd he? J
Als je wilt weten welk bureau van mij is op het kantoor in Groenekan, dan moet je gewoon even het bureau zoeken waar de meeste roze en vrolijk gekleurde frutseltjes, foto’s en kaartjes liggen en ophangen. Ik houd enorm van gezelligheid en tsja, dan moet je bureau er natuurlijk ook gezellig uitzien.
Ik werk nog niet zo lang op het kantoor van ADIOS, maar ik ben al wel een aantal jaar mee geweest als reisbegeleider. Ondanks dat het me hartstikke leuk lijkt om met alle reizen mee te gaan als reisbegeleider, gaat dat natuurlijk niet lukken. We hebben zoveel reizen en afgelopen jaar hadden we bijna 100 reisbegeleiders. Daarom ben ik verantwoordelijk voor de indeling van de reisbegeleiders en dit doe ik met heel veel plezier.

De slotdag vind ik misschien wel het leukste van mijn werk bij ADIOS. Wat is dat altijd een feest. Ik hoop jullie snel te zien. Misschien met een flinke kop thee op het kantoor, tijdens een van de ADIOS reizen of op de slotdag.”][lvca_team_member member_name=”Isebrand ” member_details=”Hi! Mijn naam is Isebrand Kremer en je zou me kunnen kennen via de reizen van Amarant, waar ik de afgelopen jaar (2 jaar?) met veel plezier vakantiegangers een avontuurlijke vakantie heb weten te bezorgen.
Ik zet mij actief in om de avonturen binnen de reisorganisatie Adios Reizen voor jou onvergetelijk te maken. Het is elke dag een feest om op kantoor te komen. Ik krijg regelmatig belletjes van deelnemers en hun familie die mij doen schaterlachen om hun humoristische avonturen. Ik werk op de afdeling communicatie en marketing, ik houd mij bezig met de website, facebookpagina, promotiefilmpjes, interviews en het bedenken van leuke (promotie) acties. Hoewel ik dus veel achter de schermen werk, beleef ik zeker in gedachten zo’n hele reis mee. Waar je me wel in levende lijve tegen kunt komen, is op de start- en slotdag: Ik ben de man met de camera, dus ik heb de eer jouw plezier vast te mogen leggen op beeld. En dat maakt mijn werk zo leuk. “][/lvca_team]