vanaf 18
Leeftijd
7 t/m 14 juni
Reisdatum
46.05
Reisnummer

Ben jij een échte Disney liefhebber? We gaan dit jaar maar liefst twee dagen naar Disneyland Parijs, zodat we beide parken kunnen bezoeken! In het Disneyland park vind je onder andere het roze kasteel en de parade. Het Walt Disney Studios Park heeft een filmthema. Naast twee dagen Disney gaan we ook naar de lichtstad Parijs. Een selfie met de Eiffeltoren en een lekkere crêpe mag natuurlijk niet ontbreken!

Ons vakantiehuis bevindt zich in een klein dorpje in het departement Seine-et-Marne. Het is een mooi landhuis, gelegen in een rustige omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien en er is ook een heerlijke tuin om in te ontspannen.

Maar liefst twee dagen gaan we genieten van de sprookjesachtige wereld vol betovering en avontuur in Disneyland Parijs. In het Disneyland park kunnen we aan boord gaan bij Jack Sparrows piratenschip of wie durft, vliegt mee met Peter Pan. Aan het einde van de dag komen alle bekende Disney figuren voorbij tijdens de grote parade. Ga jij op de foto met Mickey, Donald of Katrien?

Op een andere dag bezoeken we het Walt Disney Studios Park. Ga je mee in de achtbaan met Finding Nemo thema? Of wat dacht je van 4D-ervaring bij een rit door het restaurant van Ratatouille, het klinkt en ruikt hier naar een écht restaurant.

Maar niet te vergeten: ook Parijs ligt in de buurt. De stad van de lichtjes, kunst en van de liefde! Zullen we een boottocht maken over de rivier de Seine of bezoeken we de top van de Eiffeltoren? In Parijs is altijd iets te beleven!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Toegang Disneyland
Maaltijden
Begeleidingskosten €576,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €219,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Dagelijks een excursie willen maken, waarbij je 2 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Parijs Disney 2023
Parijs Groep 2023
Parijs Deelnemers met Mickey Mouse
Parijs Adios bij de eifeltoren
Parijs Disney
Disney Parijs foto 1
Disney Parijs foto 4
Disney Parijs foto 2
Disney Parijs foto 3