18 tot 40
Leeftijd
26 juli t/m 2 aug
Reisdatum
46.30
Reisnummer

Heuvelachtige bossen, slingerende rivieren en dorpjes met vakwerkhuizen, de Eifel is één van de mooiste regio’s in Duitsland. In dit gebied kan je prachtig wandelen of we bezoeken een dierenpark. Hier is veel te beleven, maar hoeven niet steeds de deur uit. We vermaken ons ook goed in ons vakantiehuis met onder andere: tafelvoetbal, een sjoelbak en kegelbaan!

In een klein dorp, niet ver van de grotere plaats Daun, staat ons vakantiehuis. In de grote woonkamer staan luie stoelen waar je heerlijk in kan relaxen. Boven bevinden zich de slaapkamers met comfortabele boxsprings en alle kamers hebben een eigen badkamer, luxe!

Vanaf ons huis starten verschillende wandelroutes voor wie zin heeft in een wandeling. Of gaan we liever dieren bekijken in het dierenpark van Daun? Willen we nog meer actie dan gaan we naar een attractiepark, zoals het Eifelpark of het Freizeitpark Cochem. Zouden ze in Duitsland ook lekkere gebakjes hebben? We komen erachter als we een kopje koffie of thee drinken op een terrasje. In de omgeving zijn veel gezellige dorpjes met traditionele vakwerkhuizen. Niet vergeten om een mooi souvenir te scoren bij één van de vele winkeltjes. Naast de uitstapjes nemen we ook de tijd om te relaxen in ons vakantiehuis. Ook daar vermaken we ons prima met bijvoorbeeld een sjoelbak en dartbord, gezellig!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €456,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €119,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Een afwisseling willen tussen excursies en ontspannen. Je kan en wil soms 2 uur wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Duitsland Eifel dorpje
Duitsland Deelnemers bij Nurnburgring
Eltz,Castle,In,Western,Germany.,This,Picturesque,Castle,Is,One
Duitsland Eifel Meer
Duitsland Groepsfoto bij Eifel
Ontspannen in de Eifel foto 1
Ontspannen in de Eifel foto 2
Ontspannen in de Eifel foto 5