vanaf 18
Leeftijd
9 t/m 16 sept
Reisdatum
36.40
Reisnummer

 

De Algarve is de meest zuidelijke en zonnigste provincie van Portugal. Het is een prachtige streek, met aan de kust indrukwekkende rotsformaties en gouden stranden. Er zijn gezellige vissersdorpjes om te bezoeken en ook de oude binnenstad van Faro is zeker een bezoekje waard! Langs de kust zijn heel veel wandelpaden uitgezet. Ga je mee, voor een duik in de zee? Dit wordt een afwisselende vakantie!

We verblijven in een ruime vakantiewoning waarin alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Nadat we erop uit zijn geweest rusten we uit op het terras of nemen nog even een duik in het zwembad en zetten we de barbecue aan. Ondertussen zien we de zon achter de horizon verdwijnen.

In de Faro regio, waar wij verblijven, liggen de bekende badplaatsen Albufeira, Tavira en Lagos. Ze trekken jaarlijks honderden Nederlandse toeristen die komen genieten van de lange stranden, maar wat veel mensen niet weten is dat er in deze streek veel meer te doen is.

In de omgeving zijn gezellige Portugees dorpjes te bezoeken, zoals het vissersdorp Ferragudo. Hier vind je kleine straatjes en restaurants waar de verse vis aan de kade wordt gegrild. Het 13.000 inwoners tellende stadje Tavira telt maar liefst 21 kerkgebouwen. Vroeger waren dit er zelfs meer. We kunnen struinen over de vele markten en pakken hier en daar een terrasje. Ook een boottocht behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een afwisselende reis naar een mooie streek in Portugal!

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Bed- en badlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €360,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €249,-
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 tot 4 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandPortugal

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
Goed tegen warmte kunnen
Lange dagen kunnen reizen

Gehandicapten reizen 2023 Portugal 3
Gehandicapten reizen 2023 Portugal
Gehandicapten reizen 2023 Portugal 2
Gehandicapten reizen 2023 Portugal 4