Crea Bea

Interview Margo Verschoor – Brabantse belevenis

Creatieve duizendpoot
Crea Bea had de tweede naam kunnen zijn van Margo. Deze creatieve duizendpoot is namelijk op haar werk bezig met de meest uiteenlopende creatieve activiteiten. Zo is ze bezig met mozaïeken, houtbewerken, breien, koekjes bakken, schilderen, knopen, knutselwerkjes van papier maché maken en naaien achter de naaimachine. Zoals je kunt lezen, is het lijstje dus erg lang! En dat komt goed uit, want haar werk is ook haar hobby.
In haar vrije tijd knutselt ze ook graag. Ze heeft wel eens schilderijen geverfd. Ze waarschuwt dat je dan wel een schort om moet, omdat anders je kleding helemaal vies kan worden.
Het allerleukste om te knutselen vindt Margo toch wel met hout werken. Dit omdat je met hout ontzettend veel dingen kunt maken.

Heerlijke cupcakes
Op haar vakantie in Brabant kon Margot creatief bezig zijn. Dit past dus helemaal bij haar. Op haar vakantie heeft ze namelijk een houten rekje gemaakt met ruimte om dingen aan op te hangen.  Bovendien kon Margot haar creativiteit kwijt op reis in het bakken van cupcakes. Dit tot grote blijdschap van de rest van de groep, want zo kon iedereen lekker smikkelen van de cupcakes. Ze waren heerlijk!

Verdwalen in de Efteling
Tijdens de vakantie in Brabant is Margo naar de Efteling geweest. Ze verbaasde zich erover hoe groot de het hier is geworden met alle uitbreidingen. Als je niet goed oplet, kun je zo verdwalen in de Efteling. Margo vond de attractie ‘De Fata Morgana’ heel erg leuk. Hierin vaar je met een bootje door een prachtige verboden stad in een Oosters paleis. Je kijkt er je ogen uit! Het schommelschip heeft Margot maar even overgeslagen, want bij het zien van deze attractie werd ze al misselijk.

Loslopende roofdieren
Margo is ook in de Beekse Bergen geweest. Hoewel ze heel erg van dieren houdt, vond ze de dieren in het park toch wel een beetje spannend. Er lopen namelijk allemaal roofdieren los! Gelukkig bleek het achteraf niet nodig dat ze ene beetje bang was voor de roofdieren, want ze kwam gewoon weer heelhuids bij de groepsaccommodatie in Brabant aan. De naam van deze accommodatie is overigens ‘’de Katjeskelder’’, wat wel heel mooi past bij het uitje naar de Beekse bergen!

Picknicken in de Biesbosch
Wat nog meer op de planning stond op de reis Brabantse belevenis was een bezoekje aan de Biesbosch. In dit park vind je de meest prachtige flora en fauna. In de Biesbosch heeft Margo lekker genoten van een picknick met heerlijke broodjes en verse croissants. Wat een ideale locatie voor een picknick!
Margo vond het heel gezellig om samen met haar vriendin deze reis naar Brabant te maken. Ze zijn al heel lang vriendinnen en ze zijn al vaker samen met Adios reizen op vakantie geweest. Dit laat zien dat Adios reizen de perfecte kans is om vriendschappen te sluiten en te onderhouden!