De wereldreis van Adrianne

Ze reist de hele wereld over met Adios: Sauerland, Belgische Ardennen, Spanje, Noorwegen, Zuid-Frankrijk, Canarische Eilanden en komend najaar hoopt zij zelfs naar Zuid-Afrika te vertrekken! Adrianne Vreugdenhil houdt van reizen, ze is nieuwsgierig naar hoe mensen leven aan de andere kant van de wereld. Zij houdt van actieve vakanties en kan erg genieten van het samenzijn met gezellige mensen. 

In 2007 werd ze door een vriendin die al vaker met Adios mee was geweest, meegevraagd naar de Kennismakingsdag. Dezelfde zomer gingen ze samen met Adios uitwaaien op Texel. De jaren daarna zocht ze haar ontspanning in de reizen over de grens. In Frankrijk tokkelde ze van hoogtepunt naar dieptepunt en in Noorwegen liep ze in een korte broek door de sneeuw. Ook de Noorse boottocht was een groot succes, net als het samen dansen met de Vikingen, zelfs de groepsleiding bleek nog aardig soepel in de heupen! Zo langzamerhand is Adrianne de wereld aan het verkennen en ze geniet van wat God allemaal geschapen heeft. Adrianne vindt het fijn dat Adios christelijk is en dat er ook tijdens de vakantie zondagsrust wordt gehouden. Wat ze heel bijzonder vond, was om samen met de hele groep naar een kerk te gaan en elke avond te zingen. Ze is dankbaar voor wat God allemaal doet. Vorig jaar heeft ze zich dan ook laten dopen, omdat ze graag bij de Here Jezus wil horen. En wat daar extra speciaal aan was: Haar vader mocht haar dopen en ze mocht zelf haar lied uitkiezen: Abba Vader.

In februari wordt Adrianne 30 jaar en omdat ze zo van gezelligheid houdt, heeft ze een echte feestlocatie afgehuurd om alle gasten te verwelkomen. Ze werkt vier dagen per week bij Stroomopwaarts, een sociale werkplaats, waar ze samen met een collega op een school schoonmaakwerk doet. Dit gaat vaak gepaard met gezellig geklets en regelmatig een lachbui. In haar vrije tijd is ze vaak in de sporthal te vinden van haar korfbalvereniging De Dijkvogels. Hier is het niet alleen heel gezellig, maar ze zijn ook nog eens erg goed: De Dijkvogels zijn vorig jaar uitgeroepen tot beste team van het jaar en werden zelfs geïnterviewd voor de tv-programma! 

Adios is voor Adrianne een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan. Iedere vakantie komen er weer nieuwe vrienden bij. Zo is ze vorig jaar naar de Canarische Eilanden geweest samen met Rianne, die ze al kende van de reis naar Frankrijk. Daar hebben ze samen op een kameel gereden en allerlei marktjes en winkeltjes bezocht. Voor komende zomer weet Adrianne al precies waar ze heen wil: Zuid-Afrika! Ze had de reis al geboekt toen haar koffer van de Canarische Eilanden nog uitgepakt moest worden. Ze ziet erg uit naar het spotten van olifanten en giraffes. Zou de rest van ‘The Big Five’ zich ook nog laten zien? 

Wil jij net als Adrianne ook op safari in Zuid-Afrika? Reserveer dan nu jouw plaats bij deze unieke reis!