Hoog in de bergen daar is wat te beleven

Interview Twan – Ardennen de luxe

Hoog in de bergen daar is wat te beleven
Twan is dit jaar mee geweest met de reis Ardennen de luxe. Veel mensen denken bij de Ardennen meteen aan bergen. Zo ook Twan, die enthousiast vertelt over hoe mooi de bergen zijn. Twan vindt België zo cool vanwege de bergen. In Nederland is alles naar zijn zeggen ‘’zo plat als een pannenkoek.’’ Maar in de Ardennen daarentegen, gaan alle weggetjes omhoog en naar beneden, omhoog en naar beneden en zo verder. Twan heeft op vakantie ook mensen zien fietsen door de bergen, petje af voor deze sportievelingen!

Elk nadeel heeft zijn voordeel
Hoewel Twan erg genoot van de bergen in de Ardennen, vond het busje waar hij in zat het wat minder leuk. Het busje had grote moeite met de bergen, kreeg een lekke band en moest gerepareerd worden. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, want tijdens het wachten op de reparatie van de bus hebben de deelnemers van de Ardennen de luxe lekker kunnen genieten van een ijsje. Achteraf is het dus zo vervelend niet, zo’n kapotte bus.

Het pretpark staat garant voor plezier!
Voor Twan mocht dit de pret niet drukken, want hij noemt de vakantie ‘’Super top!’’ Wat Twan nog meer leuk vond op vakantie was het dagje naar Plopsaland De Panne. In dit pretpark in België kom je alle figuren uit Studio 100 tegen, zoals Kabouter Plop en Bumba. Het pretpark staat garant voor plezier, want er zijn wel meer dan 50 binnen-en buitenattracties. Echt een leuk uitje voor de deelnemers aan de reis Ardennen de luxe!

Zo kunnen ook de mensen thuis meegenieten van een Adios Reis
In en rondom het huisje heeft Twan leuke dingen gedaan. Zo hebben ze lekker gekookt en hebben ze gebarbecued. Naast deze leuke activiteiten was er ook ruimte voor wat ontspanning;  Twan heeft namelijk lekker genoten van muziekluisteren en tv kijken.
Twan heeft zo genoten op zijn vakantie dat hij nog wel een keer met Adios mee op reis wil. De bergen hebben hem zo enthousiast gemaakt, dat hij dan opnieuw zou kiezen voor een bestemming met bergen. Twan wil dan graag regelmatig foto’s naar zijn moeder sturen, om te laten zien hoe fijn hij het op zijn reis heeft. Zo kunnen ook de mensen thuis meegenieten van een Adios Reis.