Hart voor de doelgroep

Ons team heeft een passie voor reizen en voor jou. Wij zetten alles op alles om jou een mooie vakantie te geven.

Gratis kennismakingsdag & reünie

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten kennen, na de reis kijken we samen terug op de vakantie

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom je tot je recht

Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider

Je krijgt één begeleider als aanspreekpunt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Uitgelichte reizen

Gehandicapten reizen 2023 Veluwe 3

Veluwe Natuurlijk

Ons vakantiehuis staat aan de rand van de mooie Veluwe. Wie van de natuur houdt, zal zich geen moment vervelen tijdens deze reis. We trekken erop uit de bossen in. We kunnen ook een stad bezoeken: Apeldoorn en Deventer liggen in de buurt. En wat dacht je van een bezoekje aan het Veluws Zandsculpturenfestijn? Na een dagje weg gaan we
per persoon
vanaf 40
14 t/m 21 jul
36.08
Gehandicapten reizen 2023 Andalusie
Volgeboekt

Verrassend Andalusië 1

Nog plek voor 1 vrouw. Andalusië is een regio in Zuid Spanje, die bekend staat om de mooie natuur, met prachtig berglandschap. Maar ook de langgerekte witte zandstranden trekken elk jaar veel bezoekers. Vanuit ons vakantiehuis kunnen we alle kanten op. Ga je mee naar het strand of voor een bezoekje aan een stad? Ontspannen kunnen we in de tuin
per persoon
vanaf 18
16 t/m 23 sept
36.25

Vraag de reisgids aan

  De mooiste vakanties voor mensen met het syndroom van Down

  Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking, tot deze doelgroep behoren ook mensen met het syndroom van Down. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al 15 jaar begeleide groepsreizen. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Tot onze doelgroep behoren ook mensen met het syndroom van Down.

  .

  Lees meer

  Heb je het syndroom van Down en wil je op vakantie?

  Op vakantie met het syndroom van Down is met Adios Reizen geen enkel probleem. Al onze vakanties worden voorafgegaan door een gratis ontmoetingsdag en na afloop van de vakantie organiseren wij een reünie. Hierbij kijken we dan samen met onze reizigers terug op een geslaagde reis! Meer weten over op vakantie gaan met het syndroom van Down? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van de reizen die mogelijk zijn met Adios Reizen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze vakantie voor mensen met het syndroom van Down!

  Syndroom van Down en onbezorgd op vakantie?

  Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking. Samen met mensen met het syndroom van down zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft. Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider. Heb je het syndroom van Down? Wij denken graag mee in het bieden van de juiste hulp en begeleiding.