Vind je reis

Zoek jouw bestemming

Vakanties voor mensen met een beperking

Waarom Adios reizen?

Christelijke identiteit

Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar

Hart voor de doelgroep

Wij bieden jou een unieke reiservaring

Gratis ontmoetingsdag & reünie

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten kennen, na de reis kijken we samen terug op de vakantie

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom je tot je recht

Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider

Veel reisbegeleiders gaan al jaren met onze reizen mee

Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen

Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met extra zorg.

De mooiste vakanties voor mensen met het syndroom van Down

Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking, tot deze doelgroep behoren ook mensen met het syndroom van Down. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al 15 jaar begeleide groepsreizen. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Tot onze doelgroep behoren ook mensen met het syndroom van Down.

Lees meer

Heb je het syndroom van Down en wil je op vakantie?

Op vakantie met het syndroom van Down is met Adios Reizen geen enkel probleem. Al onze vakanties worden voorafgegaan door een gratis ontmoetingsdag en na afloop van de vakantie organiseren wij een reünie. Hierbij kijken we dan samen met onze reizigers terug op een geslaagde reis! Meer weten over op vakantie gaan met het syndroom van Down? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van de reizen die mogelijk zijn met Adios Reizen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze vakantie voor mensen met het syndroom van Down!

Syndroom van Down en onbezorgd op vakantie

Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking. Samen met mensen met het syndroom van down zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft. Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider. Heb je het syndroom van Down? Wij denken graag mee in het bieden van de juiste hulp en begeleiding.