Hart voor de doelgroep

Ons team heeft een passie voor reizen en voor jou. Wij zetten alles op alles om jou een mooie vakantie te geven.

Gratis kennismakingsdag & reünie

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten kennen, na de reis kijken we samen terug op de vakantie

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom je tot je recht

Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider

Je krijgt één begeleider als aanspreekpunt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Uitgelichte reizen

Adios Reizen voor mensen met een beperking 51
Nog enkele plaatsen

Bij de Moezel

Nog plek voor één vrouw op een 3-persoonskamer. Omgeven door wijngaarden, langs steile hellingen en stoere burchten slingert de Moezel zich door het landschap. Er varen veel witte rondvaartboten op de rivier. Tijdens deze reis stappen wij zeker ergens aan boord. Of we maken een heerlijke wandeling over de één van de vele wandelpaden. De omgeving van Cochem is een
per persoon
18 tot 40
7 t/m 14 jul
36.06
Gehandicapten reizen 2023 Ardennen 7
Nog enkele plaatsen

Actief in de Ardennen

De prachtige omgeving van de Ardennen nodigt je uit voor een actieve vakantie. In de omgeving van ons vakantiehuis zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Misschien doen we wel een kajaktocht op een meer in de buurt. Natuurlijk bezoeken we ook een gezellig dorpje en genieten we van een kopje koffie op een terras. Op deze reis zijn we overdag lekker actief
per persoon
18 tot 40
21 t/m 28 juli
36.14

Vraag de reisgids aan

  Op zoek naar een vakantie voor mensen met autisme?

  Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking, tot deze doelgroep behoren ook mensen met autisme. Wij geloven dat iedereen onbezorgd op reis kan gaan. Daarom organiseren wij al 15 jaar begeleide groepsreizen voor onder andere mensen met autisme. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Juist voor deelnemers met autisme is een kleine groep fijn. We bieden een duidelijke structuur, overzicht en persoonlijke begeleiding. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger. Hierdoor kunnen mensen met autisme ook genieten van een welverdiende vakantie.

  Lees meer

  Vakanties voor mensen met een autisme

  Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt voor mensen met een autisme. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking zoals mensen met een autisme. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft. Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider. Heb je autisme? Wij denken graag mee in het bieden van de juiste hulp en begeleiding.

  Op vakantie met autisme is met Adios Reizen geen enkel probleem.

  Al onze vakanties worden voorafgegaan door een gratis ontmoetingsdag. Zo weet je van te voren met wie je op reis gaat en wat je kunt verwachten. Na afloop van de vakantie organiseren wij een reünie. Hierbij kijken we dan samen met onze reizigers terug op een geslaagde reis! Meer weten over op vakantie gaan met autisme? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van de reizen die mogelijk zijn met Adios Reizen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze vakantie voor mensen met autisme!