Vind je reis

Zoek jouw bestemming

Vakanties voor mensen met een beperking

Waarom Adios reizen?

Christelijke identiteit

Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar

Hart voor de doelgroep

Wij bieden jou een unieke reiservaring

Gratis ontmoetingsdag & reünie

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten kennen, na de reis kijken we samen terug op de vakantie

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom je tot je recht

Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider

Veel reisbegeleiders gaan al jaren met onze reizen mee

Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen

Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met extra zorg.

Op zoek naar een vakantie voor mensen met autisme?

Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking, tot deze doelgroep behoren ook mensen met autisme. Wij geloven dat iedereen onbezorgd op reis kan gaan. Daarom organiseren wij al 15 jaar begeleide groepsreizen voor onder andere mensen met autisme. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Juist voor deelnemers met autisme is een kleine groep fijn. We bieden een duidelijke structuur, overzicht en persoonlijke begeleiding. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger. Hierdoor kunnen mensen met autisme ook genieten van een welverdiende vakantie.

Lees meer

Vakanties voor mensen met een autisme

Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt voor mensen met een autisme. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking zoals mensen met een autisme. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft. Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider. Heb je autisme? Wij denken graag mee in het bieden van de juiste hulp en begeleiding.

Op vakantie met autisme is met Adios Reizen geen enkel probleem.

Al onze vakanties worden voorafgegaan door een gratis ontmoetingsdag. Zo weet je van te voren met wie je op reis gaat en wat je kunt verwachten. Na afloop van de vakantie organiseren wij een reünie. Hierbij kijken we dan samen met onze reizigers terug op een geslaagde reis! Meer weten over op vakantie gaan met autisme? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van de reizen die mogelijk zijn met Adios Reizen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze vakantie voor mensen met autisme!