Hart voor de doelgroep

Ons team heeft een passie voor reizen en voor jou. Wij zetten alles op alles om jou een mooie vakantie te geven.

Gratis kennismakingsdag & reünie

Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten kennen, na de reis kijken we samen terug op de vakantie

Reizen met kleine groepen

Door persoonlijke aandacht kom je tot je recht

Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider

Je krijgt één begeleider als aanspreekpunt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Uitgelichte reizen

Gehandicapten reizen 2023 Herfst 2

Heerlijk Herfst II (midweek)

Terwijl de dagen korter worden en de avonden donkerder zijn, genieten wij vanaf onze veranda van een heldere sterrenhemel. We verblijven in een vakantiehuis aan de rand van het bos. De perfecte plek voor een heerlijke herfstvakantie vol mooie wandelingen, warme chocolademelk en misschien wel een kampvuur buiten op de stookplaats. Waai jij met ons mee naar deze prachtige vakantiebestemming?
per persoon
vanaf 40
9 t/m 13 okt
36.44
Nog enkele plaatsen

Duitsland - Kerst in Sauerland

De donkere dagen voor kerst worden heel gezellig in een oude boerderij in het Duitse Sauerland. Met lekker eten, een knisperend haardvuur en misschien wel sneeuw, beleven wij samen heerlijke Kerstdagen. We genieten van de rust in het kleine dorpje, of zoeken de drukte op bij een van de kerstmarkten. Vier jij het Kerstfeest met ons mee?  Tijdens deze vakantie
per persoon
vanaf 18
22 t/m 29 dec
36.47

Vraag de reisgids aan

  Op zoek naar een vakantie voor mensen met autisme?

  Adios Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking, tot deze doelgroep behoren ook mensen met autisme. Wij geloven dat iedereen onbezorgd op reis kan gaan. Daarom organiseren wij al 15 jaar begeleide groepsreizen voor onder andere mensen met autisme. Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Juist voor deelnemers met autisme is een kleine groep fijn. We bieden een duidelijke structuur, overzicht en persoonlijke begeleiding. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger. Hierdoor kunnen mensen met autisme ook genieten van een welverdiende vakantie.

  Lees meer

  Vakanties voor mensen met een autisme

  Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt voor mensen met een autisme. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking zoals mensen met een autisme. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft. Iedere deelnemer heeft een eigen begeleider. Heb je autisme? Wij denken graag mee in het bieden van de juiste hulp en begeleiding.

  Op vakantie met autisme is met Adios Reizen geen enkel probleem.

  Al onze vakanties worden voorafgegaan door een gratis ontmoetingsdag. Zo weet je van te voren met wie je op reis gaat en wat je kunt verwachten. Na afloop van de vakantie organiseren wij een reünie. Hierbij kijken we dan samen met onze reizigers terug op een geslaagde reis! Meer weten over op vakantie gaan met autisme? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van de reizen die mogelijk zijn met Adios Reizen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze vakantie voor mensen met autisme!